41,800円 送料無料 買い物かごに入れる

5 2015-03-19

完璧な実行中のクラシック
プラスチックハウジングなく、ゴム引きグリップをトッピングすべての金属ん。バックカバーが完全にねじ込まれている。それを非常に美しく、深い色合いを与え暗いコーティングで覆われた金属。モデルは、より控えめなサイズと薄くても、手に装着するのに適してを有する。碑文は、より控えめなと調和に配置されている。全体的なこの強いウォンの設計、と私は再び繰り返す - あなたが見つけることができません類似のGショックの中でよりよい何もない。

• chankangmoさん
  • chankangmoさん

5 2017-10-22

CASIO GW-5000-1JF
That is a classical beauty watch there has a bit of weight on it. The buttons are a little hard to press but isn't that big a deal. Very clear display showing all the information. It is made in Japan, unlike most of the other squares that are assembled in Thailand or China.

5 2015-03-31

Good Customer Service
I received the product less than 3 days after I made an order. Item delivered in well condition, and the staff even gave me a very nice 'Ogura Hyakunin Isshu' as a gift. Even though I don't know how to play this card game but I am really appreciated that.
The service I appreciated the most is this shop allowing me to make online payment by 'PayPal'. It is very convenience especially for overseas buyers as not many overseas Rakuten shoppers have VISA cards issued locally by Japanese Banks. I certainly will purchase items from this shop again.

• icmk10さん
  • icmk10さん

5 2020-11-26

おすすめです。
届いて早速使用していますが、今まで使用していた5600と見た目はあまり変わりませんが、使用感は断然に良いです。
重かなりましたが、このくらいの方が好みです。ソフトウレタンバンドは柔らか過ぎるわけでもなくしっかりフィットします。バンドの幅が5600より細くなるのを知らず、最初驚きました。スクリューバックは外した時しか見れませんが、輝きがたまらないです。

5 2020-01-17

• 耐久性:5
電波ソーラーにスクリューバックということで、満足度は非常に高いです。

5 2019-12-08

• 耐久性:5
とても軽くて、大きさも丁度よくデザインも最高です。

• enolagay88さん
  • enolagay88さん

5 2017-08-28

• 耐久性:5
A must for G shock collector.
I have got this watch with the help from youtuber. This watch is worth every single penny if you have grew up along with G Shock. Its has transport me back to my childhood days.

• ひさ8691さん
  • ひさ8691さん

5 2020-11-27

■メイドインジャパンの特別感
裏蓋には「MADE IN JAPAN」の文字!
特別感があっていいですよね。

5 2020-09-30

• 耐久性:5
スクリューバックには耐摩耗性を強化するDLC(ダイヤモンドライクカーボン)処理が施されており、さらにミラー加工が施されています。
高級感がたまらないですね。

5 2020-06-21

• 耐久性:5
G-SHOCKらしく最高に良いです。さすがオリジン渋い。

5 2020-05-16

• 耐久性:5
文字盤も見やすいし、バンドの触り心地いいです。

5 2020-02-08

• 耐久性:5
デザイン、機能性、操作性等全てにおいて良い商品です。

• ma-mu9274さん
  • ma-mu9274さん

5 2019-12-19

• 機能性:4
  • 操作性:4
  • フィット感:4
  • 耐久性:
カッコいい
自分用に購入。スクリューバックの重厚感とシンプルなデザインがとてもカッコ良くて気に入りました。耐久性は、これからなのでわかりませんが、信頼のメイドインジャパンなので、長く使えそうです。

• HD19778034さん
  • HD19778034さん

5 2019-04-20

欲しかったスクリューバック
スクリューバックなので重量感がありますが、最近のG-SHOCKはバンドも柔らかく付け心地も良いです。

• mthucsさん
  • mthucsさん

5 2015-06-19

Great service and item
Great watch. Beautiful piece and great aesthetic appeal. Functions as advertised.

関連ジャンル 腕時計メンズ腕時計