GW-5000-1J F CASIO カシオ G-SHOCK ジーシ...(Gショック 腕時計 わっしょい村)のレビュー・口コミ | みんなのレビュー

• 16件

5 2015-06-02

• 機能性:4
  • 操作性:4
  • フィット感:4
  • 耐久性:4
シンプルで落ち着いた雰囲気が良いです
スクリューバックのスピードモデルが好きでDW-5030.5030C.5030Dの3本を使い回していますが、赤枠.銅枠.金枠とアクセントのあるモデルばかりで、もう少しシンプルなカラーのモデルが欲しくなり購入しました。
艶を抑えた黒のベルト.ベゼルで落ち着いた雰囲気が良いです。
他の方のレビューで"ベルトが短い"とよく見かけますが、腕周り18.5センチで残り穴4つなので特に気にはなりません。
定価4万弱の金額は安くはないですが、スクリューバックで日本製の数少ないモデルなので買って損はないと思います。

5 2015-03-19

完璧な実行中のクラシック
プラスチックハウジングなく、ゴム引きグリップをトッピングすべての金属ん。バックカバーが完全にねじ込まれている。それを非常に美しく、深い色合いを与え暗いコーティングで覆われた金属。モデルは、より控えめなサイズと薄くても、手に装着するのに適してを有する。碑文は、より控えめなと調和に配置されている。全体的なこの強いウォンの設計、と私は再び繰り返す - あなたが見つけることができません類似のGショックの中でよりよい何もない。

5 2014-08-27

• 操作性:4
  • フィット感:4
  • 耐久性:
大満足です
似たデザインのG-SHOCKを何本か買ってきましたが、遠回りしてきたんだなぁと思うほど気に入りました。
地味だけど、そこが無骨でかっこいいです。
何よりもMADE IN JAPAN、痺れます。
お店の対応も迅速丁寧でとても気持ちのいい買い物ができました。

5 2016-01-05

コレクション
電波時計でタフソーラーそしてスッキリした文字盤が気に入りました。文句無しです。他のスピードモデルより値段が高いけど、これにして正解でした。メイドインジャパンで安心感も抜群!!おまけのラムネに少し笑ってしまいました(笑)

5 2013-06-11

希望
【デザイン】他の角型より少し大きめがOK
【機能性】OK
【操作性】OK
【フィット感】ベルトは他のブレスに交換を
【耐久性】OK
【その他】全てOK

5 2015-09-11

最高!
見た目はすごくシンプルでカッコいいし凄く気に入りました!

5 2015-08-28

• 機能性:
  • フィット感:
  • 耐久性:
注文番号 294560-20150821-0207251304
大満足です。大事に使っていきます

5 2015-08-27

プレゼントで購入
注文番号:294560-20150824-0230484206
よく分かりませんが、ワンランク上の商品だそうです。
喜んでたので、きっといいモノなのでしょう♪

5 2015-06-03

• デザイン:4
  • 操作性:3
  • 耐久性:5
気に入ってます。いいと思いますよ。シンプルで。

5 2015-04-01

Great watch, fast shipping
Fantastic watch, shipped in factory new condition. Very high quality item at the lowest price, and included an International (Tourist) Manufacturer's Warranty. Very satisfied with this purchase.

• enolagay88さん
  • enolagay88さん

5 2017-08-28

• 耐久性:5
A must for G shock collector.
I have got this watch with the help from youtuber. This watch is worth every single penny if you have grew up along with G Shock. Its has transport me back to my childhood days.

• mthucsさん
  • mthucsさん

5 2015-06-19

Great service and item
Great watch. Beautiful piece and great aesthetic appeal. Functions as advertised.

• minyussofさん
  • minyussofさん

5 2015-04-09

• 耐久性:5
Fast shiiping and Excellent Seller!
Item received in excellent condition, factory new. Shipping was fast and reached my country in 8 days. I would recommend this seller!

5 2015-03-31

Good Customer Service
I received the product less than 3 days after I made an order. Item delivered in well condition, and the staff even gave me a very nice 'Ogura Hyakunin Isshu' as a gift. Even though I don't know how to play this card game but I am really appreciated that.
The service I appreciated the most is this shop allowing me to make online payment by 'PayPal'. It is very convenience especially for overseas buyers as not many overseas Rakuten shoppers have VISA cards issued locally by Japanese Banks. I certainly will purchase items from this shop again.

• Shallopさん
  • Shallopさん

5 2015-03-31

GW-5000-1JF
Very good partner. I am very pleased to have with you business.