ポイント10倍!【soil/ソイル】 DRYING SA...(三丁目商店)のレビュー・口コミ | みんなのレビュー

4 2016-09-08

匂いや湿気防止
毎日使う靴に入れております。
効能はわかりませんが靴箱の匂いは気になりませんが、捉え方は人それぞれだと思います。
我が家は重宝しております。

4 2016-07-03

思っていたより
商品は小さくてびっくりしました。会社で使いたいと思います。

4 2016-03-09

以前、仕事で革靴を履く彼にプレゼントしたところ
喜んでもらえたので自分用にも購入しました。
2月20日に注文して今日届きました。
届くまですこし時間がかかったので星4つです

• 萱萱824さん
  • 萱萱824さん

1 2016-05-05

無責任な店
I always have good shopping experiences in rakuten website, but not in 三丁目商店!!!
In addition to delayed shipping, goods are insufficient.
So, I contact to the shop. They confessed that they did not send me the correct number of goods, and promised that they would complement it.
HOWEVER!!! That is all....... They did not send the goods to me, and neither reply my e-mail.....
I am so extremely dissapointed. Hope rakuten website could give me a good reply.

3 2015-06-13

梅雨の時期にちょうどいい商品だったので買いました。
早速つかいます。