【最安値挑戦中】 wifi レンタル 14日 ほぼ...(RTM Select 楽天市場店)のレビュー・口コミ | みんなのレビュー

5 2018-07-19

大変満足しています。3回目の延長です。

5 2018-07-06

とても快適にネットを見ることが出来ました。

• ノブ7940さん
  • ノブ7940さん

5 2018-02-15

初めて
初めて利用させて頂いてかなり良かったです。
商品も簡単に設定できて使いやすかったです。また利用させて頂きます。

• HAPPYWORLDさん
  • HAPPYWORLDさん

4 2018-02-11

良かったです
都市部の自宅や移動中に使用するには問題はなく、快適に使えました。ただ、百貨店の高層階や地方の高速道路では使えないことがありました。

• phill84さん
  • phill84さん

4 2015-05-19

Really handy for tourists
It is really handy to have Internet access when travelling in Japan. The wireless connection is fast and stable, however occasionally speed became really slow even though the router was on 4G with full signal strength.

• yhyrobertさん
  • yhyrobertさん

5 2015-04-10

it is a good budget wifi router
Generally speaking, it is a good wifi router. The speed is fine in city and acceptable in mountain area. It is quite light weighted. The battery can last about 8h for one day use.

• Knucklesさん
  • Knucklesさん

4 2016-01-11

good service and good signal
I used this wi-fi company around 3 years.
This time i used in Neabe and tokyo area, keep connect all the time.
Will reatal again on next trip~

5 2015-10-17

Easy use. Can use in Fuji Mt.
河口湖 is ok! 御殿場 is ok! 8 hours usage is okay! very good!

• chen8531さん
  • chen8531さん

5 2015-07-21

Great Wifi Device
GL-10P wifi signal is very stable in Okinawa. Highly recommended!
Borhuah Chen

• YOSH119さん
  • YOSH119さん

4 2015-06-30

便利です
GL10Pは、はじめてレンタルしました。サイズがコンパクトで良かったですが、ネット速度は普通でした。バッテリーの持ちが短く、1日はもちませんでした。

5 2015-05-07

快適でした
空港の郵便局へ届けていただいたので到着日から使用でき大変便利です。
旅先でとても役に立ちました。また機会があれば利用したいと思います。

5 2015-04-11

使いやすい
日本語がわからない親戚にも使いやすくてとても便利です。

• mugadahaさん
  • mugadahaさん

5 2015-01-07

安心かつ安い!
二週間レンタルで送料割引で一番安買ったので選びました。電話応対も良く、空港どめもちゃんと到着してあり安心して使えました。端末も綺麗で、同封された手順書も初めてのレンタルでも簡単便利でした。また機会があるときにお願いしようと思います。

関連ジャンル 光回線・モバイル通信モバイルWi-Fi