ワンピース ミディアム丈 秋冬 長袖 *Favo...(ワンピース専門店 Favorite)のレビュー・口コミ | みんなのレビュー

5 2018-01-04

Lolita Party dress
Very pretty! It is for a young girl, if she is tall it will be a mini dress above the knee. The white chiffon sleeves, denim top and cotton check skirt are harmonious. There is 2 layers of tulle, top has silver stars attached. I don't know if it requires hand wash or Drycleaners. Fabric care might be difficult. The back zipper tends to get stuck at the changes. Daughter is completely happy :) Thank you! Order No. 235590-20171118-00134804

4 2017-12-11

今回初めてfavoriteさんで買わせて頂きました。
デザインが素敵でした。
ただ、洗濯したあとにチュール部分に付いているスパンコールがすぐに取れてしまったので★4にさせていただきます。

5 2017-11-23

商品到着を楽しみにしています。
今後ともよろしくお願いいたします。