李道基さんのBRAVE (初回限定盤 CD+Blu-ray) [ 嵐 ](楽天ブックス)のレビュー・口コミ | みんなのレビュー

• 李道基さん
  • 李道基さん

5 2019-09-22

I bought for my friend. She loves johnny's so much and she can't buy it in china so she asked me for help.
The album is pretty good and the delivery is fast so i'm happy to buy here in takuten.

関連ジャンル CD・DVDCD邦楽ロック・ポップスその他