DazzlerさんのDometic/ドメティック【入荷しました】 RC1...(ムラウチ)のレビュー・口コミ | みんなのレビュー

• Dazzlerさん
  • Dazzlerさん

5 2015-09-24

Good Products
last week is the first time to use this fridge for camping , looks work fine for me .
but i want to see next year during summer in real hot situation .
i hope this fridge will be the problem solver for my camp at the mountain area