PIANISSIMO バイオリン用ミュート(昭和32年創業の老舗 クロサワ楽器)のレビュー・口コミ | みんなのレビュー

• Asyouwishさん
  • Asyouwishさん

4 2016-09-26

quite smart item
This item has quite powerful mute function.
The most great thing of this, is it never fall with fierce practice.
- This is why I bought this one although this is quite expensive comparing other muters.
* What I wish for manufacturer to update this item is,
- Currently this is for both Viola and Violin.
But due to upper reason, it is quite heavy and big.
--> If available I wish 'only violin version' with smaller size!
- If that could be given I'll joyfully buy one!!
Thank you for reading!

5 2015-10-28

迅速且つお安くて大満足です。
送料込みでも一般的な店頭販売価格より安く、子持ちで買いに行くタイミングがなかなかない私にとっては大変ありがたく、大満足です。

5 2015-06-26

Good mute!
Delivery efficiency is very good
Thank you for your excellent merchandise
Hope to transactions with you again!

• aubeさん
  • aubeさん

5 2015-04-03

視界を遮らず、駒を傷つけずに、しっかり音を抑えてくれます。
付け方が甘いとやたらい響くので、中の磁石の位置をすこし動かして、しっかり駒を挟み込むようにしています。

5 2012-02-09

パーフェクト
静かさはゴムのミュートとは比べ物にならない。
駒の上につける金属ミュートのように表板を傷つける心配もない。
駒の上に何もつかないので、自分の左手や弓がよく見える。
完璧なプラクティスミュートだと思います。